Recomand─âri.net

­čŤĺ RECOMANDAREA ZILEI: Tastatur─â gaming Razer Cynosa Lite

Razer Cynosa Lite – Tastatur─â de buget, dar bun─â pentru pre╚Ťul s─âu

Recomandarea de ast─âzi este o tastatur─â de gaming de la Razer, cu un raport pre╚Ť/calitate foarte bun. Este vorba despre tastatura Razer Cynosa Lite, pe care o pute╚Ťi g─âsi destul de des la un pre╚Ť de sub 100 de lei. Nu ╚Ötiu dac─â exist─â o tastatur─â mai bun─â la banii ─â╚Ötia, dar dac─â voi ave╚Ťi o recomandare, o a╚Ötept cu drag ╚Öi interes ├«n comentariile de mai jos.

Mi-am cump─ârat tastatura asta acum o s─âpt─âm├ón─â ╚Öi m─â ├«mpac destul de bine cu ea. E o experien╚Ť─â pe care nu am mai avut-o cu tastaturi ├«n zona asta de pre╚Ť. Sigur, se g─âsesc ╚Öi unele tastaturi mecanice pe la 100 de lei, dar nu ╚Ötiu cum rezist─â ele ├«n timp. Bine, nici despre Razer Cynosa Lite, nu ╚Ötiu cum rezist─â ├«n timp, dar sper s─â fie OK ╚Öi dup─â un an.

Razer Cynosa Lite este o tastatur─â pentru cei care un produs construit OK, cu un feeling bun la tastare, dar care nu sunt ├«nnebuni╚Ťi dup─â RGB. De╚Öi tastatura┬á are RGB, nu este nici cel mai luminos ╚Öi nici cel mai uniform. ├Äns─â raportat la pre╚Ť, pot trece cu vederea acest aspect.

Ô×í´ŞĆ PRE╚Ü ╚śI SPECIFICA╚ÜII ACTUALIZATE RAZER CYNOSA LITE

Notă: Toate link-urile din acest articol sunt link-uri afiliate. Află mai multe detalii, aici.

1 comentariu