Recomandări.net

???? RECOMANDAREA ZILEI: Mouse gaming wireless Razer Basilisk X HyperSpeed

Razer Basilisk X HyperSpeed – Un mouse de gaming wireless de buget

Dacă data trecută am vorbit de o tastatură, astăzi vorbim de un mouse, tot de la Razer. Este vorba despre Razer Basilisk X HyperSpeed, un mouse wireless de gaming, cu 16.000 DPI. Am acest mouse de peste un an de zile și sunt destul de mulțumit de el, dar are și câteva probleme.

Razer Basilisk X HyperSpeed – Argumente PRO

Voi începe cu lucrurile bune, care sunt destule și cântăresc destul de greu în favoarea acestui mouse. Construcția este una un pic peste zona lui de preț (100 – 150 de RON), materialele fiind OK. După luni bune de utilizare, mouse-ul arată ca în prima zi. De asemenea, el stă bine în mână fiind destul de ergonomic. Sigur, unora li s-ar părea că acest mouse este mare.

Latența sa este mică și nu am văzut întârzieri majore, care să îmi strice experiența de gaming sau utilizare. Click-urile par rezistente, dar nu sunt cine știe ce gamer heavy și am grijă de mouse. Nu știu cum rezistă la pumni și nici nu aș încerca. Chiar dacă e destul de ieftin, nu l-aș trece la categoria de consumabile.

Pentru prețul său, nu văd ce concurență ar putea avea. Un mouse de gaming, wireless, cu 16.000 DPI la puțin peste 100 de lei este cam greu de găsit. Cel puțin nu unul de la un brand atât de cunoscut, precum este Razer.

Razer Basilisk X HyperSpeed – Argumente CONTRA

Nu toate lucrurile sunt roz, atunci când vorbim de Razer Basilisk X HyperSpeed. Nu de puține ori am pățit ca mouse-ul să înghețe. Rezolvarea a fost, fie să scot dongle-ul din PC, fie să scot bateria din mouse și să o pun la loc. Această problemă a apărut mai frecvent când mouse-ul voia să mă anunțe că trebuie să-i schimb bateria.

Și ajungem la baterie, care se consumă destul de repede. Nu am reușit să trec mai mult de o lună de zile cu aceiași baterie, oricât m-aș fi chinuit. Am folosit atât bateria cu care a venit el în pachet, cât și baterii alcaline de calitate.

Era să uite… Mouse-ului nu îi este sete. Iar dacă încercați să îi dați apă, se va supăra și nu va mai funcționa. Ce vreau eu să spun de fapt, este că acest mouse nu este rezistent la apă, suc, bere, sau chiar ciorbă de burtă. Mai bine ar fi să nu încercați, am făcut–o eu deja. Nu mai știu ce i-am dat să bea, dar s-a înecat, săracul.

➡️ PREȚ ȘI SPECIFICAȚII ACTUALIZATE RAZER BASILISK X HYPERSPEED

Notă: Toate link-urile din acest articol sunt link-uri afiliate. Află mai multe detalii, aici.

Recomandări.net

Lasă un răspuns